Pattayan Suomalainen tulee jakeluun 29.10. Hua Hinin Suomalainen puolestaan marraskuun puolivälissä.

Aloitetaan Pattayan Suomalaisesta. Luvassa on kaikkien aikojen paras numero laajoine “Kaupungin kaikuja” -osioineen sekä riemastuttava “Riippumaton tarkkailija”, joka tekee paluun Pattayalle Phuketin Suomalaisesta. Lisäksi luvassa on vankkaa tietoa Pattayan uusista suomalaisyrittäjistä ja olemassaolevien yritysten uusiutumisista ja suunnitelmista. Rahanarvoisia etuja unohtamatta. Lehti elää vahvasti mukana myös Suomi 100 -teemassa, sillä se varsinainen synttäripäivä on lehden ilmestyessä jo lähempänä kuin luuletkaan.

Pattayan Suomalainen on vahvasti paikallinen suomalaislehti Pattayalla talvehtiville ja lomaileville suomalaisille. Sitä painetaan 3.000 kpl ja jokaikinen niistä jaellaan Pattayan alueella hyviksi tunnetuista Suomi -paikoista tai suomalaisten muuten vain suosimista paikoista, kuten esim. Aurinkomatkojen käyttämät hotellit.

Sekä Pattayan että Hua Hinin lehtiin tulee myös näiden kirjojen jälleenmyyjäluettelo.

Sekä Pattayan että Hua Hinin lehtiin tulee myös näiden kirjojen jälleenmyyjäluettelo.

Hua Hinistä kuuluu kummia

Hua Hinin Suomalaisen toimituspäällikkö Minna Vesterinen ei muuttuneiden työ- ja elämäntilanteidensa vuoksi pääse Hua Hiniin tänä talvena, mutta homma jatkuu Minnan omaksumalla linjalla aina lehden pääkirjoitusta myöten. Minna oli jo viime keväänä täynnä ideoita tätä syksyä varten ja niitä toteutetaan Suomen Turuus koko ajan.

Gizmo tulee Hua Hiniin heti, kun Pattayan Suomalainen on lehtitelineissä Pattayalla ja päivittää paikan päällä Hua Hinin paikallisuutisia ja -kuulumisia. Tuttuun tapaan juttuvihjeitä ja -ehdotuksia otetaan vastaan tästä päivästä alkaen mailiosoitteessa toimitus@thaimaansuomalainen.com

Myös Hua Hinin lehteä painetaan 3.000 kpl ja se jaellaan Hua Hinin ja yleisön pyynnöstä myös Cha-Amin alueella. Hua Hinin jakelun erityispiirteenä ovat alueen suomalaiskylät, jotka tulevat klubitaloilleen omat lehtinippunsa saamaan. Muuten jakelu toteutetaan Pattayan hyväksi havaitun mallin mukaisesti.

Aineistopäivät

Deadline Pattayan Suomalaiseen tuleville aineistoille on 21.10. ja Hua Hinin Suomalaiseen 8.11. tai siihen saakka, kunnes Gizmo poistuu paikkakunnalta.

Gizmoa voi Hua Hinissä tavoitella tuttuun tapaan Mr. Danilta, vaikka Mr. Dan onkin muuttanut tutusta paikasta soi 88:lle. Sinne voi myös jättää viestejä juttujen ja mainosasioiden tiimoilta.

Täältä tullaan, Hua Hin!

Täältä tullaan, Hua Hin!

Share →
%d bloggers like this: