Juuri tulleen tiedon mukaan Rahasta lähimmäistäsi -kirja tulee painosta tänään.

Aapisen jakelu alkaa Pattayalla tänään iltapäivällä ja ensimmäiset toimitetaan Pattaya Suomi -seuralle Soi Welcomelle mikäli kirjat saapuvat ennen neljää. Postitoimitukset alkavat jo huomenna ja ensimmäisenä kirjat lähtevät ennakkotilaajille tilausten saapumisjärjestyksessä.

Kirjat lähetetään postitse kirjattuina, joten voimme seurata lähetysten etenemistä internetissä koko ajan. Maksut voi suorittaa joko Nordean tai Bangkok Bankin tilille tai PayPalin kautta. Kirjan hinta on 750 bahtia plus postikulut. Pattayalla ensimmäinen vahvistettu jälleenmyyjä on Pattaya Suomi -seura, jonka kautta kirjaa saa niinikään hintaan 750 bahtia. Sinne voi kirjansa maksaa suoraan. Nyttemmin ovat jälleenmyyjien joukkoon liittyneet myös Thai-Fin -ravintola ja Lassin Baari.

Kaikki Pattayan ulkopuolella asuvat voivat tilata kirjaa osoitteesta kirjakauppa@thaimaansuomalainen.com

Postikulut kirjatulle kirjeelle Thaimaassa ovat tässä tapauksessa sydäntä riipaisevat 29 bahtia ja kun päälle lisätään Thaimaan kuninkaallisen postilaitoksen solumuovikuoresta perimät 17 bahtia, niin paketin kokonaishinnaksi tulee 796 bahtia.

Voiko Pattayalta parempaa tuliaista viedä kotiin? Hyviä lukuhetkiä!

rahasta lähimmäistäsi 2017 kansi copy

Share →
%d bloggers like this: