Thaimaan Suomalaisen nettikirjakaupan tuotteet voi nyt maksaa myös luottokortilla. Valitse haluamasi kirjat ja lähetä meille tilauksesi, jonka jälkeen saat meiltä laskun, jonka voi maksaa netissä. Toki voit edelleen halutessasi maksaa tilauksesi pohjoismaissa Nordeaan ja Thaimaassa Bangkok Bankiin.

Olemme avanneet sähköpostiosoitteen kirjakauppa@thaimaansuomalainen.com josta voi tilata ensimmäisessä vaiheessa seuraavia kirjoja kaikkialle maailmaan:

UUTUUS!

"Pakollista luettavaa kaikille hymyjen maahan matkustaville." Bernard Trink, Bangkok Post

”Pakollista luettavaa kaikille hymyjen maahan matkustaville.”
Bernard Trink, Bangkok Post

Takavuosien kulttikirja, jonka painoa varten tarkoitetut PDF -filet jäivät aikoinaan Bangkokin tulvien alle ja jota ei saanut kertakaikkiaan mistään vuosikausiin. Nyt se on kirjoitettu uudestaan ja päivitetty hinnoiltaan ja palveluiltaan tähän päivään. Myydään hintaan 750 bahtia + kirjatun kirjeen maksu 39 bahtia Thaimaassa. Vaikka kirja sijoittuukin Pattayalle on se yleispätevää luettavaa kaikilla niillä Thaimaan paikkakunnilla, joissa käy turisteja.

Sanakirjat ja tietokirjat:

Annika Ardin: Nauti Thaimaasta. 500 bahtia + postikulut. Thaimaassa matkailevalle aivan must. Kymmeniä ”hyvä tietää” -vihjeitä paljastuksia aiheesta ”kuinka vältän tulemasta höynäytetyksi”.

Nauti Thaimaasta

Annika Ardin: Thaimaa taskussa. 400 bahtia + postikulut. Edellisen taskukokoinen ”pikkuveli”.

Thaimaa taskussa

Benjawan Poonsan Becker: Thai -kieltä turisteille. 900 bahtia + postikulut. Perusthaikkua matkailijoille. Kirjan mukana CD -levy oikean ääntämistavan harjoittelua varten.

Thain kieltä turisteille

Dhyan Manik: 22 Secrets of learning Thai. 1.500 bahtia + postikulut. Jos jonkun kirjan avulla on mahdollista opetella puhumaan thaita, niin tämän kirjan ja siihen kuuluvien CD -levyjen avulla se onnistuu. Sinulla täytyy olla englannin taito pohjana kirjan lukemiseen.

22 secrets

Thaimaa -aiheiset matka- ja viihdekirjat

A Juhana Keronen: Pattaya Drugtime. 500 bahtia + postikulut. Huikea tarina alkaa Pattayalta ja päättyy Bangkokiin Don Muangin lentokentälle. Tapahtumapaikat aitoja ja osa henkilöistäkin oikeasti olemassa. Tunnistatko ketään?

Drugtime

A Juhana Keronen: Ahvennahkatakki ja muita moraalittomia tarinoita. 500 bahtia + postikulut. Kirja koostuu kolmesta osasta: Pieniä veivauksia, isompia huijauksia ja lopun pienoisromaanista nimeltä Elämäntapakoijarit, joka kertoo ensikertalaisen Pattayan -kävijän kokemuksista.

Ahvennahkatakki

Julia Manzanares ja Derek Kent: 13 – tosi tarina Lonin elämästä. 650 bahtia + postikulut. 13 -vuotiaana Bangkokin baareihin töihin pakotettu tyttö kertoo karun tarinansa, joka ilmestyessään kohahdutti koko maailmaa. Moni lukija kertoo itkeneensä kirjaa lukiessaan. Ei herkille ihmisille.

13

Raimo Tuoriniemi: Pitkä matka Noonsawaniin. 900 bahtia + postikulut. Millainen on se oikea Thaimaa kaukana Bangkokista tai jostain Phuketista? Millaista on thaimaalaisten arkielämä? Tällaisiin kysymyksiin hakee vastauksia 500 km Bangkokista pohjoiseen thaimaalaisen vaimonsa ja tämän suvun keskuudessa pitkät tovit asusteleva savolainen humoristi.

Pitkä matka Noonsawaniin

Raimo Tuoriniemi: Testamentti. 950 bahtia + postikulut. Pienviljelijä Kaapo Ananias Hurttanaisen testamentti on hykerryttävää luettavaa. Vävypoika perii velat. Osa pakinoista on aiemmin julkaistu Kiuruvesi-, Thaipaleella- ja Thaimaan Suomalainen -lehdissä. Siitä huolimatta päivä pohjoisessa Thaimaassa päättyy aina riisipalaveriin.

Testamentti

Muuta suomenkielistä lukemista

Alexandra Berkova: Uskollisen reppanan kärsimykset. 350 bahtia + postikulut. Prahalainen Berkova muistetaan mm. Helsingin juhlaviikoilta, jossa hän luki Reppanan kärsimyksistä innostuneelle yleisölle. Nyt on koko hulvaton stoori yksissä kansissa.

Augusten Burroughs: Kuivilla. 1.250 bahtia + postikulut. Kirjailija nousi maailmanmaineeseen menestysromaanillaan Juoksee saksien kanssa, joka Suomessa jäi valitettavan vähälle huomiolle. Omaelämänkerrallisessa teoksessaan Kuivilla Burroughs kertoo alkoholismistaan avoimesti ja rehellisesti aina siihen pisteeseen saakka, kun päätyi vieroitushoitoon ja mitä sen jälkeen tapahtui.

Charles Dickens: Älä rakasta minua vielä. 200 bahtia + postikulut. Klassikko vuodelta 1845 pokkarimuodossa.

Reppana

Kuivilla

Charles Dickens

 

Eugen Herrigel: ZEN ja jousella ampumisen taito. 550 bahtia + postikulut. Länsimaisen zen -kirjallisuuden yksi luetuimmista ja rakastetuimmista teoksista. Vaihe vaiheelta Herrigel johdattelee lukijansa yhä syvemmälle itämaiseen ajatteluun ja aitoon zen -henkeen.

Jouni Tossavainen: Eskimobaari. 550 bahtia + postikulut. Menneisyyttään pakenevan sankarimummon vaiheisiin kietoutuvat niin sukulaiskansat, Ruotsin kuninkaalliset kuin terroristitkin. Ja jatkuvasti etsinnässä on tuo myyttinen eskimobaari, jossa voi unohtaa kaiken – senkin, että haluaa unohtaa.

Juhapekka Tukiainen: Elämäni kunnossa. 650 bahtia + postikulut. Opas älykkääseen kuntoiluun. Kirja on ensisijaisesti omistettu kirjoittajansa kohtalotovereille, eli rapakuntoisille ihmisille. Tästä se uusi elämä on hyvä aloittaa.

Kari Aartoma: Hetero. 480 bahtia + postikulut. Aartoma kirjoittaa naisista, joka hänen mukaansa on mitä kiinnostavin asia noin 95 %:lle miehistä. Ne loput lukevat sitten sisustuslehtiä. Kirjan takakannessa itse Reijo Mäki tunnustaa rakastavansa Kari Aartomaa, vaikka onkin hetero.

Zen
Eskimobaari
Elämäni kunnossa

Heterossa on mielenkiintoisia oivalluksia ja näkökulmia naisista.

Heterossa on mielenkiintoisia oivalluksia ja näkökulmia naisista.

 

Kari Uusitalo: Haiseeko täällä valkokangas? 450 bahtia + postikulut. Suomalaisen elokuvan ja elokuvakulttuurin historia hulluimmillaan. Miten päättyivät Aku Korhosen hulppeat apurahajuhlat? Millaisia tiukkoja ohjeita Mika Waltari sai Edvin Laineelta? Millaista henkevyyttä koko elokuvabisnekselle Suomessa on tuonut iittiläinen meijeristi? Mm. näihin kysymyksiin löytyy vastaukset tästä kirjasta.

Risto Juhani -sarja: Hotellikuolema, Paatuneet, Virta ottaa omansa ja Kolehti kuolemalle. Hinnat 450 – 750 bahtia+ postikulut. Rikoskomisario Paavo Iisakki Pesosen tutkimuksia. Palkittu kirjailija, joka on monen muun kirjailijan suosikkikirjailija.

Valkokangas-1   Risto Juhanit

Robert Brantberg: Suuret suomalaiset sotasankarit. 950 bahtia + postikulut. 12 Suomen suurinta sotasankaria valittiin aikoinaan yleisöäänestyksen perusteella. Vuoden sotakirjailijana ja Adolf Ehrnroothin elämänkerran kirjoittajana tunnettu oululainen Brantberg on koonnut heidän tarinansa yksien kansien väliin kirjaksi, joka on kunnianosoitus kaikille sotiemme veteraaneille.

Robert Brantberg: Mannerheim -sarja. Tsaarin Venäjältä Portugaliin ja Sveitsiin. Kukin kirja 1050 bahtia/kpl + postikulut. Itsenäisen Suomen historiaan eniten vaikuttanut yksittäinen henkilö saa palkitulta sotakirjailijalta arvoisensa elämänkerran.

Mannerheim

 

Ruben Stiller: Suomi Finland. Poistohintaan 450 bahtia + postikulut. Taattua Stilleriä miehen pakinoista pitäville. Keskiluokan priimus, Meillä on tasa-arvoisempaa, Sääli köyhää terroristia jne.

William S. Burroughs: Nisti. 800 bahtia + postikulut. Omakohtaisiin kokemuksiin perustuva kirja käsittelee tylyn toteavalla tyylillään riippuvuuden ylä- ja alamäkiä: piikin etsintää, euforiaa, hallusinaatioita, aavemaisia yöllisiä vaelteluja, vieroitusoireiden kauhuja ja paluuta kaman maailmaan. Tämä kirja järkytti aikoinaan koko Amerikkaa.

Ruben Stiller

William S Burroughsin Nisti on pieni, mutta pippurinen kirja. Tanakkaa tekstiä pokkarikoossa.

William S Burroughsin Nisti on pieni, mutta pippurinen kirja. Tanakkaa tekstiä pokkarikoossa.

 

Muuta

Kirjakaupalta voi tiedustella myös alkuperäisiä suomeksi tekstitettyjä DVD -elokuvia hintaan 200 bahtia/kpl. Päivitämme nyt ensimmäisen kerran ilmestynyttä kirjalistaa säännöllisen epäsäännöllisesti.

Homma toimii niin, että tilatessasi meiltä haluamasi kirjan tai kirjat ilmoitat meille myös osoitteen, jonne haluat paketin toimitettavan. Otamme ensin selvää postimaksun suuruudesta ja annamme sen jälkeen sinulle maksuohjeet. Maksun saatuamme lähetämme kirjan tai kirjat sinulle kirjattuna kirjeenä tai pakettina. Kirjattuna siksi, että näin voimme varmistaa paketin perillemenon. Thaimaassa postittaminen on halpaa hommaa ja postikulut yhden kirjan osalta ovat noin 50 bahtin luokkaa kirjattunakin.

Sähköpostiosoitteesta kirjakauppa@thaimaansuomalainen.com voit toki tiedustella myös muita kirjoja kuin nuo yllämainitut. Hyviä lukuhetkiä!

Share →

One Response to Helpotimme maksukäytäntöjämme

  1. Elina Rintala kirjoitti:

    Missä Thaimaan Suomalainen Kirjakauppa sijaitsee. Tarvitsisin Seppo Seppäsen Suuren suomi-thai-suomi sanakirjan. Löytyykö? Olen tällä hetkellä Hua Hinissa..

%d bloggers like this: