Hannu on 61 vuoden kypsässä iässä saanut uusia bisnesideoita ja niitä toteuttaakseen hän on valmis myymään Jomtienin rantakadun soi Welcomella sijaitsevan majoitusliikkeensä ravintoloineen.

Majatalo käsittää 12 äskettäin remontoitua huonetta ja näin ollen asunnon myös mahdolliselle ostajalle. Hannu itse perheineen on asunut majatalonsa tiloissa 11 vuotta. Alakerran ravintola tunnetaan rennosta ilmapiiristään, leppoisasta isännästään ja tarpeen vaatiessa hyvinkin kipakasta emännästään. Ruokapuolella maininnan ansaitsevat ainakin ruhtinaallinen aamiainen ja kaikenlaiset kivat ja edulliset pikkusnacksit, kuten vaikka lohileipä. Alueelta löytyy pitkä rivi muitakin ravintoloita, mikä pitkäaikaismajoituksessa olevan asiakkaan kannalta on mitä mainioin asia.

Majatalon yhteydessä toimiva baari tunnetaan paikallisen suomalaisväestön keskuudessa lähinnä “Jompparin formulabaarina”, mutta onpa siellä joskus katseltu Euroviisujakin! Muusta asiakasvirrasta pitävät huolen lähistöltä kulkeva lavataksireitti ja Pattaya Suomi -seuran vilkkaiden toimitilojen sijainti aivan majatalon takana. Vakioasiakkaita, jotka koostuvat Suomessa ja Ruotsissa asuvista suomalaisista tulee ensi talvenkin mittaan Hannulla majoittumaan paljon! He tulevat yleensä kahden viikon tai jopa kolmen kuukauden ajaksi. Suosion syynä merenrannan läheisyys, hyvät kulkuyhteydet kaikkialle ja alueen palvelutaso.

Itse majatalon palvelutasosta vielä sen verran, että sen varustukseen kuuluu kymmenkunta vuokramopoa, kaksi isoa flat screen -televisiota ja karaokelaitteet. Biljardipöytä.

Yksityiskohtaisempia tietoja majatalosta, sen toiminnoista yms. voi kysellä suoraan Hannulta Thaimaan numerosta +66-8-7036 1706.

Hannu ja Hannun enkelit baarin edustalla noin vuosi sitten. Näkyypä kuvassa olevan myös suomea puhuva naapuriräätäli Rubin.

Hannu ja Hannun enkelit baarin edustalla noin vuosi sitten. Näkyypä kuvassa olevan myös suomea puhuva naapuriräätäli Rubin.

Share →
%d bloggers like this: