31 -vuotias munkki joutui luopumaan munkinkaavustaan torstaina 1.3. Udon Thanissa ennen kuin poliisi pidätti hänet Yaba -pillerien hallussapidosta sekä sairaanhoitajien pikkuhousujen varastamisesta epäiltynä.

Munkki pidätettiin Nong Hanin sairaalan takana sijaitsevan lääkärien ja hoitajien asuntolan edustalta. Pidätyshetkellä hänellä oli hallussaan viisi Yaba -pilleriä, sairaanhoitajille kuuluvia pikkuhousuja sekä lääkärintakkeja ilmeisesti tulevia lääkärileikkejä varten.

Asuntolan naapurissa asuvat ihmiset näkivät varkaissa olleen munkin kapuavan ulos asuntolan ikkunasta ja ottivat miehen verekseltään kiinni. He myös pitivät tämän paikallaan siihen asti, että poliisi ehti tapahtumapaikalle.

Pidätetty munkki, nimeltään Khunakorn Tomacha, kertoi kuulusteluissa tulleensa Sakhon Nakhonista vierailulle toisen munkin luokse ja tuoneensa mukanaan kaikkiaan 10 pilleriä Yabaa käytettäväksi vierailun aikana. Hän kertoi seksihalujensa heränneen sen jälkeen, kun hän viisi pilleriä nautittuaan näki sairaalan alueella sairaanhoitajia valkoisissa vaatteissaan. Niinpä hän päätti vaivihkaa poiketa sairaanhoitajien asuntolassa, josta varasti hoitajien alushousuja, kertoo The Nation.

Rysän päältä kiinni jäänyt munkki (oik.) tunnusti tekonsa välittömästi. (Kuva: The Nation)

Rysän päältä kiinni jäänyt munkki (oik.) tunnusti tekonsa välittömästi. (Kuva: The Nation)

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: