Mistään tilastosta tarkistamatta voisin väittää, että noin 90 % suomalaisista on valkoihoisia heteroseksuaaleja, jotka kuuluvat joko luterilaiseen tai ortodoksikirkkoon. Miehistä ainakin 90 % on käynyt armeijan. Valtaosa kansasta äänestää jotain neljästä valtapuolueesta jne.

Miksi näiden ihmisten verorahoilla pitäisi rakentaa muslimeille moskeijoita? Miksi nämä ihmiset eivät saisi sanoa neekeriä neekeriksi tai vaikka että “hyppää homo voltti, jos ei meininki miellytä”? Miksi sen porukan, joka viime kädessä koko lystin veroeuroillaan kustantaa, täytyy kuunnella kaiken maailman vähemmistövaltuutettuja ja maksaa vielä niiden palkka?

Sitten kun joku alkaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä, se leimataan kaikkien mahdollisten verovaroin ylläpidettyjen instanssien toimesta vihapuheeksi. Ennen sitä sanottiin persupuheeksi mutta persujen (noinkaan ei kuulemma saisi sanoa) saatua sen historiallisen jytkynsä eduskuntavaaleissa piti lakata sanomasta näiden tosiasioiden olevan persupuhetta. Nyt se on sitten vihapuhetta. Miksi se on vihapuhetta?

Joskus 1980 -luvulla luin Espanjassa käydessäni suomalaismatkailijoille Finnmatkojen tai Aurinkomatkojen esitteessä annetun ohjeen, jossa sanottiin jotenkin niin, että “ennen kuin alatte arvostella Espanjaa tai espanjalaista elämäntyyliä, niin muistakaa Espanjan olevan maa, joka on perustettu espanjalaisia varten ja toimivan siten, että siellä espanjalaisten olisi hyvä olla”. Miksei Suomi voi toimia näin?

Itse muutin yllämainituista syistä vuonna 1988 ensin Espanjaan, sittemmin Kyprokselle ja nyt viimeksi vuonna 2005 tänne Thaimaahan. Kannatan kaikkia Suomen poliitikkojen kehittelemiä tulo-, auto-, arvonlisä- ja vaikka omaisuusverojen korotuksiakin aina, kun niitä joku esittää. Muistakaa, äänestäjät, että teillä on juuri sellaiset johtajat kuin mitä te itse olette vaaleissa valinneet.

Aivan äskettäin luin jostain, ettei se voi olla sattumaa, jos maassa on 300.000 työtöntä ja saman verran maahanmuuttajia. Uskokoon ken tahtoo ja vihapuhettahan tuokin tietysti on.

Amerikkalaisilla on hyvä sanonta, jonka mukaan hyväntekeväisyys alkaa kotoa – Charity begins at home! Pitäisikö Suomenkin ottaa oppia siitä tai sitten kanadalaisesta mallista, jossa maahanmuuttajille annetaan muistaakseni 10 vuotta aikaa maksaa takaisin kaikki se tuki ja apu, jonka he maahan tullessaan ovat veronmaksajilta saaneet? Jostain syystä Kanadaan ei hirveästi ole menijöitä Somaliasta, Turkista, Marokosta tai missä näitä apua kaipaavia sorrettuja ja uhanalaisia nyt kulloinkin on. Mistähän se johtuu?

Itse olen nyt yli 11 vuotta asunut Thaimaassa. Maassa, jossa thaimaalainen on aina etusijalla ja ulkomaanpellet tulevat jossain vaiheessa omien sukulaisten, ystävien, näiden kotieläinten ja niissä kotieläimissä elävien loiseläinten jälkeen. Suurin piirtein samalle viivalle paikallisten kanssa pääsin vasta avioliittoon mentyäni ja sitä seuranneen avioliittoviisumini jälkeen. Olenhan minä nyttemmin sentään naimisissa paikallisen kanssa. Lähestulkoon melkein sukua!

Ja tiedättekö mitä? Minä rakastan tätä maata, tätä kansaa ja näiden systeemiä. Täällä on paljon sellaista, mistä suomalaisilla sosiaalitantoilla (Juha Sipilä etunenässä) olisi paljon oppimista. Te olette, jumalauta, verovaroilla palkattua porukkaa ja teidän tehtävänne on pitää huolta siitä, että niillä veronmaksajilla on kotonaan hyvä olla ja hoitaa kaikki siivelläeläjät helvettiin koko maasta. Mikä siinä on niin vaikeata?

Share →
%d bloggers like this: