Maikan Majatalon uusi omistaja ei ole mikään uusi tuttavuus Maikan Majatalossa.

Pekka Pynnönen on itsekin ravintoloitsija Ahvenanmaalta ja ollut Maikan apuna jo majatalon perustamisvaiheista alkaen.

– Minähän tuota ruokalistaa silloin alkuaikoina rakentelin, kun eihän Maikka tiennyt ravintolan pitämisestä oikein mitään. Sitten siinä nähtiin semmoinenkin vaihe, että minä vaadin keittiöhenkilökuntaa kirjoittamaan ylös kaiken, mitä tekivät sillä uhalla, että muuten en jatka niiden opettamista, Pynnönen kertoo.

– Ei Maikka ollut siitä moksiskaan kun tiesi, mitä sieltä on koulutuksen päätteeksi tulossa. Muutenkin sai olla aika monta kertaa niin Maikan ja henkilökunnan kuin Maikan ja asiakkaidenkin välissä jonkinlaisena “rauhanneuvottelijana”. Mutta hyvin se Maikka koko ajan minua kuitenkin kuunteli ja siinä vaiheessa, kun tämä paikka tuli myyntiin, niin oli jotenkin luonnollista ostaa se pois, kertoo kahden lapsen isä, joka vaimoineen on jo useita talvia viettänyt Pattayalla.

Pynnösillä on oma kesäravintola Ahvenanmaan saaristossa ja vasta hankittu majatalo on luonnollinen jatkumo sille.

– Kateelliset on kyllä meidän perheestä jo ehtineet ilmoituksiakin tekemään, hän hymähtää. Sittemmin on asiat hoidettu siihen malliin, että ilmoitettavaa ei takuulla ole.

Lue koko juttu Pekka Pynnösestä, majatalon kehityssuunnitelmista ja tulevasta oheisohjelmasta lokakuun Pattayan Suomalaisesta.

Yllätyt!

Pekka ei mistään pystymetsästä tule. Hän tuntee majatalon historian, talouden tunnusluvut ja jopa kehityksen suunnan.

Pekka ei mistään pystymetsästä tule. Hän tuntee majatalon historian, talouden tunnusluvut ja jopa kehityksen suunnan.

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: