Meillä on suuri ilo ilmoittaa, että Thaipaleella -lehdessä aikoinaan kolumnejaan kirjoittanut Kokoomuksen entinen kansanedustaja Lyly Rajala on palaamassa nettisivuillemme.

Kaksi kautta eduskunnassa istunut Lyly valittiin sinne ensin kristillisten ja sittemmin kokoomuksen listoilta. Ruotsissa syntynyt Rajala profiloitui jo ensimmäisen kansanedustajakautensa aikana ulkosuomalaisten asiat tuntevaksi kansanedustajaksi ja oli mukana vaikuttamassa mm. kaksoiskansalaisuuden sallivaan lakiin sekä siihen, että Suomen valtio nyttemmin on esittänyt erästä suomalaista kunniakonsuliksi Pattayalle. Nimitys odottaa vielä Thaimaan valtion suostumusta.

Kahden kansanedustajakautensa aikana Lyly pisti todella hösseliksi ulkosuomalaisten puolesta ahdistellen mm. silloista ulkoministeri Alexander Stubbia eduskunnan miesten vessassa tällä pattayansuomalaisille tärkeällä kunniakonsuliasialla.

Lylyn ensimmäinen kolumni julkaistaan tällä sivustolla tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Kaikkien muidenkin vierailevien kirjoittajien blogeja voidaan jatkossa lukea sivustomme yläpalkista löytyvän ”Vierailevat kirjoittajat” -linkin alta. Luvassa on piakkoin uusiakin yllätyksiä.

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: