Mikäli satut oleilemaan Phuketin seudulla 8.-10.12, niin ehkä kannattaa käydä katsomassa näitä paatteja Kata Beachilla.

Tänne ei sitten ihan optimistijollilla tulla. Niin moottori- kuin purjeveneidenkin minimikokovaatimus on 24 metriä. Vähäväkisemmät älkööt vaivautuko. Eikä sinne ilman kutsua ole muutenkaan mitään asiaa.

Tilaisuuden varsinainen tarkoitus on saada lisää veneilyalan charter -yrittäjiä Phuketin ja koko Aasian puoleiselle Tyynen valtameren alueelle. Jostain käsittämättömästä syystä on nimittäin niin, että ainoastaan 10 % maailman luksusjahdeista on edes käynyt Aasian puolellla. Karibia vetää, Aasia ei.

Tilannetta yritetään korjata näillä näyttävillä veneillä ja niillä järjestettävillä juhlilla. Meidän köyhimysten on kumminkin turha vaivautua. Kutsuvierasluetteloon kun kuuluvat ainoastaan yli 24 -metristen veneiden omistajat, yli 20 miljoonan bahtin arvoisten huviloiden omistajat ja muut sellaiset ihmiset, jotka eivät oikein tiedä, mitä rahoillaan tekisivät.

Mutta katsomassa voidaan toki käydä.

Marbellan huvivenesatamassa tuli kerran todistettua semmoistakin näkyä, että tällaisesta takaluukusta ajettiin ulos Ford Fiesta.

Marbellan huvivenesatamassa tuli kerran todistettua semmoistakin näkyä, että tällaisesta takaluukusta ajettiin ulos Ford Fiesta.

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: