Ruotsissa ja Norjassa työuransa tehnyt 81 -vuotias ja tänä päivänä Ruotsiin eläköitynyt lukijamme lähetti tietoa Thai -viisumeista ja niiden saatavuudesta Ruotsissa.

Kaikki alkoi siitä, kun Thaimaan suurlähetystö Tukholmassa lakkasi toimittamasta valmiita passiin lyötyjä viisumileimoja postitse, vaan ne pitää kuulemma nykyisin käydä Tukholmasta hakemassa vaikka matkojen takaa. Kaiken huipuksi vielä Göteborgin konsulaattikin lopetti ns. Multi-O -viisumien myöntämisen kokonaan mikä seniorikansalaiselle olisi tarkoittanut aika rankkaa viisumikeikkaa, vaikka terveys kuuleman mukaan vielä hyvin toimiikin.

Onneksi Malmössa asuva lukijamme teki Göteborgissa todellisen löydön. Yksityinen viisumipalvelu hoiti koko proseduurin avaimet käteen -periaatteella siten, että pelkkä passi viisumianomuksineen lähti kohti Tukholmaa maanantaina iltapäivällä klo 13 Göteborgista ja perjantaina tuli viisumilla varustettu passi Tukholmasta. Palvelumaksu oli 600 SEK. Thaimaansuomalaisen toimituksessa ei tiedetä, minkä hintaista Ruotsissa on reissata Malmösta Tukholmaan ja takaisin, mutta sangen kohtuulliselta ja etenkin vaivattomalta tuo kuulostaa.

Lukijamme Mikko kertoo palvelua pyörittävän naisen olevan Göteborgin entisen konsulin tytär ja että hänen tarkistustensa mukaan firma on Ruotsissa rekisteröity. Hän oli erittäin tyytyväinen palveluun ja pyysi siksi meitä vinkkaamaan siitä näillä sivuilla muillekin.

Yhteystiedot

Göteborgin toimipisteen postiosoite on Visumservice Göteborg AB, Box 11121, SE 404 23, GÖTEBORG ja puhelin sinne on +46 708 89 97 84 (tarkistamaton). Nettiosoitteesta visumservicegoteborg.se voi myös hakea lisätietoa.

Sähköpostitse palveluun saa yhteyden osoitteella info@visumservicegoteborg.se

Onhan se nyt parempi, että pelkkä passi matkailee nuo turhemmat reissut!

Onhan se nyt parempi, että pelkkä passi matkailee nuo turhemmat reissut!

Share →
%d bloggers like this: