Edellinen Pöljän paluu -blogi poiki odotetusti palautetta, joka yhtä odotetusti oli samanlaista kuin joskus aiemminkin samassa yhteydessä.

Osa lukijoista viestitti tilanneensa thaimaansuomalainen.com -sivuston artikkelit kännykkäänsä tai tablettiinsa siksi, että haluavat seurata Thaimaan tapahtumia sekä yleisestikin uutisia suomalaisesta elämänmenosta Thaimaassa. Heitä eivät kuulemma kiinnosta mitkään maahanmuuttovuodatukset.

Toisaalta blogi jälleen kerran sai niin paljon tykkäyksiä, että meidän oli aivan pakko vakavasti alkaa miettiä, mitä tämän kahden täysin erityyppisen lukijaryhmän kanssa oikein pitäisi tehdä? Aiheesta on aiemminkin ollut puhetta, mutta nyt oli aika ryhtyä sanoista tekoihin.

Vastaus ongelmaan löytyi Facebookin puolelta, jossa avasimme tilin A Juhana Kerosen nimellä. Sieltä löytyvät jatkossa Pöljän paluu -tyyppiset kirjoitukset ja esimerkiksi päätoimittajan henkilökohtaiset terveiset kavereille sekä kaiken maailman julkiset kuulutukset siirtyvät sinne.

Thaimaansuomalainen jatkaa puhtaana uutissivustona, jossa kuitenkin vierailevina kirjoittajina toimivat edelleen thaimaansuomalaisesta elämänmenosta ansiokkaasti kirjoitteleva Nicolas Voutilainen sekä ulkosuomalaisasioihin hyvin perehtynyt Lyly Rajala.

Toivotamme kaikki lukijamme tervetulleiksi niin tälle sivustolle kuin Facebook -seinällenikin 1.7. alkaen.

Yksittäisiä ajatuksia sekä kommentteja thaimaalaisesta elämänmenosta löytää englanniksi Twitter -tililtä @gizmopattaya.

Share →
%d bloggers like this: