Vaikkei tästä sivustosta ikinä tulekaan mitään Suomi 24 -pölhölää, niin me saamme paljon lukijapalautetta. Viimeksi Wasa Express -laivalta ja Pattayan surkeinta sesonkia koskevaa asiaa lahtelaiselta Tepi Knaappilalta, jonka palautteen julkaisemme sellaisenaan.

Siellä on sitten menossa huono sesonki?

En oikeastaan ihmettele yhtään. Thaimaa ei ole surultaan tiedottanut/mainostanut yhtään näkyvästi ainakaan täällä. Lentoliput oli sinne syksyllä ennätyshalpoja ja vaihtoehtoja reittiin vaikka kuinka paljon.

Majoituksen hinnat vaan ovat nousseet omatoimimatkailijoille.

Useisiin valuuttoihin nähden kurssitkaan eivät houkuta ja kohta on tilanne, jossa naapurimaiden edullisuus alkaa houkuttelemaan! Täällä ainakin on ollut jo jonkin verran juttua mm. Vietnamin hintatasosta. No, infra on tietty Thaimaassa parempi, mutta raha ratkaisee.

Lisäksi venäläisten hanurien/rahapussien lipominen suututti osan eurooppalaisista, arvailisin (ja osittain tiedänkin kun Nakluan alueella mm. sakujen kanssa asiaa puitiin edellisellä reissullamme).

Sitten tietty matkailua vähentää ne kirjoittamasi mielikuvat (suruaika, punaiset vs. keltaiset, maailman rauhattomuus ja jonkunlainen lamakin).

Euroopassa on myös kova kilpailu turisteista meneillään ja hinnat tosi alhaalla. (top10matkatarjoukset.com). Nyt jaetaan eri konfliktien sekoittamat markkinat täällä uudestaan.

Tepi ja Marita Knaappila sekä Luck Keskisen kyläkaupassa Tuurissa.

Tepi ja Marita Knaappila sekä Luck Keskisen kyläkaupassa Tuurissa.

 

Share →
%d bloggers like this: