Beyond Resort Kata Beachilla toimii vuoden 2017 King’s Cup -regatan tukikohtana.

Aasian parhaaksi regataksi vuonna 2016 valittu King’s Cup keskittyy tänä vuonna erityisesti nuoriin purjehtijoihin.

Regatta avataan virallisesti 3.12. Beyond Resortilla ja kisat päättyvät 9.12. palkintojenjakotilaisuuteen samassa paikassa, joka sivumennen sanoen on jo muutaman vuoden toiminut regatan päätukikohtana.

Tänä vuonna erityinen mielenkiinto kohdistuu ns. Dinghy -luokkaan, joka on kehitelty houkuttelemaan Thaimaan nuorisoa hyvän harrastuksen pariin kaiken maailman tietokonepelien sijaan. Purjehtimaan oppineesta nuorisosta saadaan sitten aikanaan hyviä vahvistuksia esimerkiksi aikuisten avomeripurjehduskisojen miehistöksi. Niinhän se menee, että minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa.

– Purjehdus on urheilulajina kasvattanut suosiotaan Thaimaassa erityisesti viime vuosina koko ajan, sanoo King’s Cupin järjestelyistä vastaavan komitean puheenjohtaja Kevin Whitcraft. Tämän vuoden regattaan on osanottonsa vahvistanut jo 75 venekuntaa ympäri maailman.

Näillä sivuilla on joskus aiemminkin mainittu nimenomaan Phuket paikkana, jonne kannattaa mennä katsastamaan hienoja veneitä ja nyt voidaan suositella Phuketin saarta paikkana, jonne kannattaa mennä katsastamaan hienoja veneilijöitä. Ja etenkin niitä tulevaisuuden nimiä.

Optimisti on optimisti jollassakin. Nämä kaikki tekevät lähtöä sillä ajatuksella, että "minä voitan".

Optimisti on optimisti jollassakin. Nämä kaikki tekevät lähtöä sillä ajatuksella, että ”minä voitan”.

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: