Ei hyvänen aika! Helmikuussa on ainoastaan 28 päivää, mutta siitä huolimatta uusi kuukausittainen lukijaennätys näki päivänvalon juuri helmikuussa. Nyt heilutaan lukemassa 21.434 lukijaa/kuukausi. Jälleen kerran uusi ennätys. Helmikuussa nähtiin lisäksi päiväkohtainen lukijaennätys ja sen lisäksi pari muutakin päivää, jolloin vanha ennätys jäi päivittäisen ennätyksen jalkoihin: Oli yksi yli 2.000 lukijan päivä ja pari 1.700 lukijan päivää.

Ne artikkelit, joiden avulla nämä päiväkohtaiset lukijaennätykset tehtiin, olivat se “24 tunnin ilmoitusvelvollisuus” ja “Pattayan lavataksireitit”.

Huvittavana yksityiskohtana mainittakoon, että erittäin suuri osa sivustollemme tulleesta liikenteestä tuli Suomi24 -keskustelupalstan kautta. Sinne on suomalainen Thaimaassa asuva mieshenkilö aloittanut kahden topicin verran meitä ja etenkin aviomiestäni oikein nimellä mollaavan keskusteluketjun kymmenien eri nimimerkkien suojassa. Tarkoitus oli ilmeisen päinvastainen, mutta onneksi se kääntyi meidän voitoksemme, kun tuhannet ja taas tuhannet keskustelupalstalaiset kävivät katsomassa, mistä tässäkin jutussa on oikein kyse.

Itse en osaa oikein muuta kuin sääliä tätä henkilöä, sillä ei kai se kenenkään mielestä voi olla normaalia, että jauhetaan samaa asiaa 20 – 30 nimimerkin voimalla ainoana tarkoituksena peitellä omia epäonnistumisiaan. Muutin itse pysyvästi Pattayalle reilut 10 vuotta sitten ja jo kirjanpitäjänä silloisessa ravintola Sisäpiirissä toimiessani opin tuntemaan tämän miehen. On valitettavaa, että mieleltään voi sairastua vain kerran.

Kyseinen henkilö oli masinoinut Maikan Majataloon 1.3. klo 8.00 alkaen oikein A Juhana Kerosen velkojainkokouksen, jossa olin läsnä mieheni sekä hyvän ystäväni, Sattahipin laivastoaseman komentaja khun Yutin kanssa. Ketään muita siellä ei sitten ollutkaan. Soitimme paikalle sitten vielä yhtiömme juristin, jonka kanssa totesimme kokouksen hyvissä ajoin koolle kutsutuksi oikein julkisesti kuuluttaen ja teimme päätöksen, jonka mukaan A Juhana Keronen ei näytön puutteessa ole velkaa mihinkään suuntaan. Kokouspöytäkirja on toimitettu kaupungintalolle tänään keskiviikkona klo 11.30 allekirjoittaneen, komentaja Yutin sekä juristimme Anthony Justicen (Magna Carta Law Office) läsnäollessa.

Ohessa muutamia kuvia tilaisuudesta:

Tässä kuvassa kaikkea sitä tungosta, minkä A Juhana Kerosen velkojainkokous Maikan Majatalossa aiheutti.

Tässä kuvassa kaikkea sitä tungosta, minkä A Juhana Kerosen velkojainkokous Maikan Majatalossa aiheutti.

Kun ei ketään tullut, niin syötiin aamiaista laivastoaseman komentajan kanssa ja odoteltiin. Ei vieläkään ketään.

Kun ei ketään tullut, niin syötiin aamiaista laivastoaseman komentajan kanssa ja odoteltiin. Ei vieläkään ketään.

Share →
%d bloggers like this: