Thaimaansuomalaisen vuosi 2017 päättyi komeasti.

Vuoden 2016 joulukuussa meillä riemuittiin 15.000 lukijan rajan ylittymisestä. Nyt, kun meillä verrataan lukijamääriä aina edellisen vuoden vastaavaan aikaan voimme ilolla todeta lukijamäärän kasvaneen 6.132 lukijalla tuossa otsikossa mainittuun määrään.

Vertaamme lukijamääriä edellisenä vuonna toteutuneeseen siitä yksinkertaisesta syystä, että jokainen Pattayalla tai missä tahansa muussakin turistikohteessa toimiva tietää joulukuussa aina olevan enemmän lukijoita kuin marraskuussa, marraskuussa enemmän kuin lokakuussa jne. Kevättä kohti mentäessä määrät sitten alkavat helmikuun jälkeen laskea. Milteipä luonnonlakiin verrattavissa oleva ilmiö, jolle emme kertakaikkiaan voi mitään.

Yhtä kaikki: Koko ajan kasvavat lukijamäärämme ovat saaneet aikaan sen, että meille on alkanut tulvia erilaisia lehdistötiedotteita. Niiden antia tällä sivustolla on viimeksi julkaistu juttu noista venenäyttelyistä. Jossain Bangkokin suunnassa saisi ravata viikoittain, mikäli hyväksyisimme kaikki kutsut, mitä meille erilaisille kokkareille ja kick off -tilaisuuksiin olisi tarjolla.

Liekö syynä tähän ilmiöön se, että mediatoimistot eri puolilla Thaimaata ja myös muuta maailmaa ovat “löytäneet” meidät. Viime kesästä alkaen olemme alkaneet vastaanottaa mitä erilaisimpia yhteistyötarjouksia Suomen lisäksi mm. Englannista, Espanjasta ja vaikka Vietnamista.

Kaiken kaikkiaan Thaimaansuomalaisen tulevaisuus näyttää lievästikin sanottuna lupaavalta, mistä suuri kiitos teille, hyvät lukijamme. Aiomme jatkossakin toimia uutissivustona, jossa julkaistaan keskimäärin yksi uutinen päivässä Thaimaasta tai sen lähialueilta. Jatkossa haluaisimme saada tiedotteita myös Suomessa toimivilta Thaimaa -yhdistyksiltä tarkoituksenamme kehittää Thaimaansuomalaisesta niin Thaimaan suomalaisia kuin Suomen thaimaalaisiakin palveleva uutissivusto.

Siihen on toki vielä matkaa, mutta ainakin minulla on tuntuma, että oikealla tiellä ollaan.

Haluan tässä samassa yhteydessä käyttää tilaisuuteni toivottaa kaikille lukijoillemme iloista ja onnellista Uutta Vuotta 2018.

Luck

Share →
%d bloggers like this: