Edesmenneen kuningas Rama IX:n hautajaisviikolle sijoittuvat ylimääräiset vapaapäivät pitävät huolen siitä, että kaikki tilatut painotyöt Pattayalla eivät valmistu ajallaan.

Pattayalla pitää ensin saada valmiiksi 10.000 karttaa ja sen jälkeen Pattayan Suomalainen jakeluun ennen kuin edes voidaan ajatella Hua Hiniin siirtymistä. Nimenomaan Pattayan Suomalaisen jakelu syö sen verran aikaa, että Hua Hiniin päästään vasta 7.11, joten alkuperäiset päivämäärät Hua Hinissä muuttuvat 1.-8.11. päivistä päivämääriksi 7.-14.11.

Lehti on taitossa 15.11. ja 16.11. ja menee painoon perjantaina 17.11. Painatus kestää yleensä kolme työpäivää, joten jakeluun Hua Hinin Suomalainen ehtii viimeistään seuraavaksi viikonlopuksi.

3.000 kpl Hua Hinin Suomalaista on jakelussa tammikuun puoleenväliin asti tai niin kauan kuin lehtiä riittää ja tammikuun lehti on sitten jakelussa sesongin loppuun.

Myös Luck on raivannut kalenteristaan tilaa Hua Hinin viikolle, sillä hänen mukaansa siellä on aina yhtä mukava käydä ja ainakin Varikkokahvit on kuulemma pakko jossain välissä käydä juomassa.

Autossa tulee mukana myös kirjoja rahtivapaasti jälleenmyyjille.

Sekä Pattayan että Hua Hinin lehtiin tulee myös näiden kirjojen mainokset, jotka jälleenmyyjä voi halutessaan laittaa myyntipaikan seinälle.

Sekä Pattayan että Hua Hinin lehtiin tulee myös näiden kirjojen mainokset, jotka jälleenmyyjä voi halutessaan laittaa myyntipaikan seinälle.

Share →
%d bloggers like this: