Niin moni on meiltä kysynyt, että mitä te siellä Hua Hinissä oikein teette, niin tässä on vastauksia.

TIISTAINA lähdettiin sitten sinne Hugikseen. Luckilla oli vähän aamulla vielä vaiheessa sen pesulansa kanssa, joten menin sitten Petelle ottaan yhden Tigerin. Se Tiger oli pahasti kesken, kun Luck jo tuli sanomaan, että “nyt äijä autoon sieltä!”

No, sen tiistain ohjelma oli siirtyä Hua Hiniin (viisi tuntia ja 20 minuuttia kaiken kaikkiaan), ratifioida sopimus parkkipaikasta naapuritalon sveitsiläisen miehen kanssa, ilmoitella kaikille asianosaisille, että mestoilla ollaan jne. Sitten ei muuta kuin syömään ja goisaamaan.

Keskiviikko 17.1.

Haastattelu Hua Hin Ham Bacon & Meat. Pari asiakaskäyntiä siihen kylkeen. Vaatimaton alku, myyntiä vain 9.000 bahtia. Luck sanoo minulle, että tämähän on koko keikka menossa päin helvettiä ja minä tyynnyttelen vaimoa. “Have faith, my baby, have faith”. Syöppäsen siinä Mr. Dan 88:lla uuniperunan ja vaimo syö henkilökunnan kanssa Som Tamin ja painumme yöpuulle.

Torstai 18.1.

Tänään menee jo paremmin. Päivän myynti on 35.240 bahtia ja lisäksi tulee käytyä Varikolla äänestämässä. Pirun hyvin ovat järjestäneet – ei mitään jonoja ja kahvitarjoilukin vielä! Onko se maksullinen vai maksuton, jää meille epäselväksi, kun olemme ulkopaikkakuntalaisia Salen äänestäjiä. Oli kiva tavata Kuisman leski Pu Lius pitkästä aikaa. Fantastinen muija ja puhuu suomeakin kuin pieni sika!

Perjantai 19.1.

Mahtava päivä! Ensin haastateltiin Mr. BlackWhite Danilla kello 10 – 12 ja sen jälkeen sutena Hua Hin Legal Servicesiä pyörittävän Davidin kimppuun!
– Hei Dave! Kaveri tarttis thaikkumuijalleen viisumiapuja. Voitko jeesaa?
– Tuo se kaveri tänne, niin hoidetaan homma, oli vastaus.

Sitten ei muuta kuin Cha-Amiin, sillä Davidin toimisto on sinne matkan varrella, Mr. Oylle ja sitten vielä erittäin salaiseen paikkaan, joka vielä ei ole auki.. Hällä väliä, päivän myynti 11.000 bahtia. Heikompaa harmittaisi. Jälleen kerran “Have faith my darling, have faith!”

Lauantai 20.1.

Aamu alkoi Markolla. Jumalauta, me ei ikinä saada toisistamme selvää säädetyssä ajassa! Marko nyt vaan sattumalta on niin sanalla sanottuna hyvä jätkä, ettei meidän jutuista ikinä loppua tunnu tulevan. Ja aina se jaksaa tinkiä.

Samaan putkaan mentiin sitten Aurinkomatkoille, jossa meitä ei nyt suorastaan haukuttu, mutta mennessä saatiin jo puhelu, että onkos se herrasväki tulossa? Markon syyksi kaikki?

Päivän myynti 39.000 bahtia. Jee jee!

Sunnuntai paras kaikista

Meitä jo Luckin kanssa vähän nauratti, kun sanoin sille, että “have faith my baby, have faith”. Sunnuntaina käytiin katsomassa Mr. BlackWhitea eikä välitetty mistään mitään. Siitä tuli sitten semmoinen tulos ettei sitä kehtaa tässä edes kertoa. Turha kertoa kilpailijoille missä oltiin, mitä saatiin ja miten se tehtiin, mutta tosiasia on, että yli 40.ooo bahtia oli päivän tulos ja ikinä ei oltais uskottu, miten se tehtiin. Hua Hinin Suomalaisen uusi myyntiennätys on taas saavutettu ja se on tehty ainoastaan rikottavaksi.

Ja se tehdään ensi marraskuussa!

Maanantaina jo jäähdyteltiin

Niin. Maanantaina mentiin sitten Jorma Seurujärven kanssa ottamaan pari kaljaa, Matti Kilpeläisen kanssa juttelemaan vähän noista tulevaisuuden kuvioista ja Päivi Kivikankaan kanssa siitä, että rehellisesti sanottuna Hua Hinin Suomalainen ei ole toiminut niille. No, minkäs teet. Päivi on silti mun ja Luckin bestis. Tekevät mitä haluavat.

Päivän mainosmyynti silti 13.500. Aika lähteä himaan täältä.

Tiistaina karattiin kuin rosvot yöhön

Meillä oli hauskaa Luckin kanssa, kun lähdettiin tiistaiaamuna Danilta kuin rosvot yöhön. “Joku vois kuvitella, että tässä kaksi hotellipetollista lähtee laskuaan karkuun”, sanoi Luck, kun lähdettiin aamulla klo 5.00. Kotona oltiin klo 9.00 vaikka Bangkokin läpiajoon menikin tunti.

Ensi viikolla pitää taas olla Hua Hinissä. En valita.

Share →
%d bloggers like this: