Pattayan Buddha Hillin puistokaupunkialueella on haltuun otettavissa liiketilaa 80 – 140 m2 paikalta, jonka ohi kulkee Asia Pattaya -hotellillisen, uimarannallisen ja golf -kentällisen verran porukkaa päivittäin.

Yritystoimintaa tällaisessa maisemassa. On sitä hullumpaakin tehty.

Yritystoimintaa tällaisessa maisemassa. On sitä hullumpaakin tehty.

Asiakasvirran lisäksi aivan liiketilan vieressä on juuri valmistunut suuri kerrostalo nimeltään One Tower, jonka viereen on parhaillaan rakenteilla toinenkin kerrostalo. Alueella on runsaasti myös Asia Pattayaa pienempiä hotelleja ja majataloja sekä runsaasti ravintoloita, joista tunnetuin lienee rantaravintola Birds & Bees. Peruspalvelut, kuten Family Mart, räätäli, mopovuokraamo jne, ovat kaikki aivan naapurissa. Tila on kahdessa kerroksessa ja sopii mainiosti kokonsa puolesta esimerkiksi:

– minkä tahansa alan erikoisliikkeeksi (pro shop, nyrkkeily, mailapelit yms.)
– biljardisaliksi
– gymiksi
– puhelinmyyntitoimistoksi
– varastohotelliksi
– kirpputoriksi jne.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja parkkitilaakin riittää. Paikka on lisäksi erittäin helppo löytää, sillä sen vieressä on yksi Pattayan perinteisimmistä maamerkeistä eli Asia Pattaya -hotelli.

Muistiko kukaan mainita takapihalta löytyvän saunan ja uima-altaan?

Muistiko kukaan mainita takapihalta löytyvän saunan ja uima-altaan?

Lisätietoja ja näytöt suomeksi: Gizmo p. 08 – 48690580. Soittoihin vastaan ja näytöille ehdin parhaiten aamuisin klo 8 – 12.

Share →
%d bloggers like this: