Meillä on jostain syystä tähän päivään saakka ajateltu, etteivät lukijat löydä Thaimaansuomalaisen sivuille kesäaikaan. HAH, saatiin todeta elokuun jälkeen.

Eihän kysymys ole mistään muusta kuin siitä, että päivittäin tuotetaan lukijoita kiinnostavia artikkeleja. Kerrotaan, mitä Thaimaassa tapahtuu ja priorisoidaan uutiset suomalaisia kiinnostaviksi. Keskitytään alueisiin, jonne suomalaiset menevät ja jossa suomalaiset asuvat. Ei edes yritetä olla kaikille mieliksi, vaan ollaan avoimesti suomalaisia. Raportoidaan Thaimaan asioista suomalaisesta näkövinkkelistä.

Sitä kautta sitten saadaan lukijoita, viime elokuussa yli 20.000, kun edellisen elokuun lukijamäärä oli 8.600, ja mainostajille lisäarvoa, kun bannereita klikataan entistä enemmän. Sillä puolella näyttää Mae Phimin suunnalla menevän sanalla sanottuna sikahyvin. Luultavimmin se poikii myös kauppoja. HIVPointilta saatiin viime viikolla tieto, jonka mukaan thaimaansuomalainen.com -sivusto on noussut kohisten sillä listalla, jota he katselevat tutkaillessaan mistä heidän omille sivuilleen tulee liikennettä.

Annusen Jussin kansssa ollaan Cha-Amissa naureskeltu, että kun yksi asuntokauppa kustantaa seuraavat 1.600 vuotta nettimainontaa, niin kai se sitten on sen väärtti. Se toinen naurun aihe on ollut se, että minkä ihmeen takia meillä enää edes julkaistaan paperilehtiä, kun thaimaansuomalainen.com -sivustolla on enemmän lukijoita kuin paperilehdillä yhteensä?

Ei tarvitsisi painattaa, jaella, taittaa eikä mitään muutakaan. Ehkä tämä on viimeinen vuosi, kun meiltä paperilehtiä ilmestyy?

Printti on ihan oikeasti auringonlaskun ala. Tulevan talven aikana meillä mietitään vakavasti, kannattaako sitä jatkaa.

Share →
%d bloggers like this: