Pattayan asukkaat lienevät aika yksimielisiä siitä, että Pattayan parhaat rannat löytyvät Koh Larnin saarelta, mutta jos mantereen puolelle jäädään, niin kannattaa tsekata Jomtienin poliisiboxilta Pattayan suuntaan johtavan kävelytien viereiset ranta-alueet.

Dongtan Beachille menijöille on sentään rakennettu kunnon parkkipaikka, mutta siitä eteenpäin ei pääse edes autolla. Seuraava autoille suunniteltu parkkipaikka kun löytyy vasta Buddha Hillin puolelta. Soi viitosen päästä. Nyt näitä alueita on onneksi alettu kunnostaa. Työt alkoivat samalla tavalla kuin Pattayalla ja Jomtienilläkin eli ensimmäiseksi kaadettiin niin paljon puita, että kansalaiset alkoivat jo huolestuneina kysellä kaupungintalolta, että mikä tämän homman tarkoitus oikein on? Sitten alkoivat istutustyöt. Kokonaisia palmuja ja pienempiä kasveja istutettiin reitin varrelle Nong Nooch Gardens puistoalueen puutarhurien johdolla.

Toisessa vaiheessa tullaan jatkamaan Jomtienin poliisiboxilta kohti Pattayaa menevää autotietä noin 450 metrillä, että ihmiset pääsevät autoineen rantaväylän varrella oleviin suuriin hotelleihin ja asuinrakennuksiin. Haaveet ajotien uloottumisesta koko matkan aina sinne Buddha Hillin soi 5:n parkkipaikalle saakka voidaan kuitenkin haudata, kun raha ei kertakaikkiaan semmoiseen hommaan riitä.

Nykymuodossaqn kunnostusprojekti kestää huhtikuulle 2018 ja rahaa siihen kuluu 45 miljoonaa bahtia, noin 1,2 miljoonaa euroa. Lukijoistamme ainakin Ollilan Jounilla lienee hieman erilainen arvio projektin valmistumisaikataulusta kuin Pattayan kaupungintalolla.

Aamukävelyllä alakuvan kävelyreittiä pitkin Buddha Hillin soi vitoselta Jomtienin poliisiboxille voi nähdä kaikkea mielenkiintoista. Siitä enemmän tästä linkistä.

Toivotaan, että myös näistä kävelytien kuopista päästään remontin myötä eroon.

Toivotaan, että myös näistä kävelytien kuopista päästään remontin myötä eroon.

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: