Muistutuksena kaikille Bangkokin suomalaisille ja miksei kaupungissa vieraileville turisteillekin, että Big Mangon metro ei toimi normaalisti joulukuun aikana. Onneksi linja-autoliikennettä tehostetaan siksi aikaa.

Kaikkiaan 17 metroasemaa Bangkokin East-West linen (EWL) varrella ja kaksi North-South linen (NSL) varren asemista suljetaan kokonaan joulukuun 10. ja 17. päivän ajaksi. Molemmat ovat sunnuntaipäiviä.

Sulkemiset johtuvat korjaustöistä, joita toteutetaan juuri sunnuntaisin, koska ne eivät suurimmalle osalle ihmisistä ole työpäiviä.

Keskeisimmät suljettavista asemista lienevät Tiong Bahrun ja Tuas Linkin asemat EWL -linjalla sekä Bukit Batokin ja Bukit Gompakin asemat NSL -linjan varrella. Metron käyttäjien kannattaa muistaa, että näiden asemien vaikutuspiiriin kuuluvat asemat sulkeutuvat jo aiemmin ja avautuvat myöhemmin kuin nuo liikenteen solmukohta-asemat.

Korvaavia bussireittejä ja niiden reittikarttoja voi käydä tutkiskelemassa TATA SMRT:n Facebook -sivuilta, jossa ne julkaistiin keskiviikkona ja on jo ehditty päivittääkin pariin kertaan.

Joillain näistä asemista on sitten joulukuun mittaan turha odotella mitään tulevasksi tai lähteväksi.

Joillain näistä asemista on sitten joulukuun mittaan turha odotella mitään tulevasksi tai lähteväksi.

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: