Suoraan omistajalta kaksi asuntoa, joista toinen 2 mh täysin kalustettu golf -kentän laidalta ja toinen 38 m2 Pattayan ydinkeskustasta.

Se golf -kentän laidalla sijaitseva kahden makuuhuoneen asunto käsittää ison parvekkeen ja sijaitsee arvostetussa osoitteessa Pratamnak Roadin soi nelosella. Vuokraa omistaja haluaa tästä täysin kalustetusta asunnosta vain 15.000 bahtia (n. 385 €) kuukaudessa, mutta lyhin mahdollinen vuokra-aika on yksi vuosi. Tässä asunnossa olet viiden minuutin mopomatkan päässä Pattayan ydinkeskustasta ja Jomtienin rantakadusta. Soi nelosen päästä löytyy yksi Pattayan parhaista rannoista rantakahviloineen. Asunnon pihapiiristä löytyy sauna ja uima-allas.

Se toinen vaihtoehto on sitten erittäin edullinen. Sukhumvitin ja Pattaya Klangin risteyksessä sijaitsevasta täysin kalustetusta asunnosta Marco haluaa ainoastaan 5.500 bahtia (n. 140 €) kuukaudessa ja juuri siitä Pattaya Klangin risteyksestä lähtee 10 bahtin hintainen lavataksi rannalle vartin välein. Iso Foodlandin ruokakauppa, Harbour Mallin ostoskeskus jne. löytyvät vain kivenheiton matkan päästä.

Mikäli olet sitä mieltä, että jompi kumpi näistä voisi olla tuleva tukikohtasi, niin soita Marcolle numeroon +66 8 9748 5551. Marcon suomenkielen taito on vielä vähän hakusessa, mutta englannilla pärjää.

Tämä on maksettu ilmoitus eikä toimituksessa ole yhtään tämän tarkempaa tietoa näistä asunnoista, joten yhteydenotot suoraan Marcolle, kiitos.

Voisiko sinun talvimaisemasi olla tällainen?

Voisiko sinun talvimaisemasi olla tällainen?

Tagged with →  
Share →
%d bloggers like this: