Poliisi sai kiinni rutiiniratsiasta paenneen miehen, jonka autosta löytyi 599 kiloa marijuanaa.

Kaikkein huvittavin piirre tässä takavarikossa on, että huumeita ei luultavimmin koskaan olisi löytynyt, mikäli mies olisi kiltisti ajanut muiden mukana jonossa ratsian läpi. Mutta kun karkuun piti kaasuttaa, niin tottakai poliisin huomio kiinnittyi ajoneuvoon ja sitten ei kun sutena perään. Takaa-ajon aikana autosta puhkesi rengas ja sen seurauksena mies ajoi autonsa katolleen ja ylösalaisin olevan auton lannoitekuorman hajottua poliisit huomasivat sen olevan alan ihmisten sanaston mukaisesti ns. ”täyteen ladattu”. Marijuanat oli pakattu kilon painoisiin muovipusseihin, joita oli ne 599 kpl.

Vielä onnettomuuden jälkeenkin epäilty jatkoi pakoa jalan ja onnistui nousemaan Nakhon Si Thammaratiin matkalla olevaan pikkubussiin, mutta poliisi lähti seuraamaan pikkubussia ja suoritti lopulta pidätyksen Nakhon Si Thammaratin Chulabhornin alueella.

Takaa-ajo alkoi The Nation -lehden mukaan torstaiaamuna klo 9.30 ja sen päätteeksi kiinni saatu Samut Songramista kotoisin oleva Banjong Hatthaphan, 45, kertoi kuulusteluissa vastaanottaneensa 200.000 bahtia (n. 5.125 €) kuljettaakseen aineet Ratchaburin Srimuangista ostajalle, jonka oli määrä odotella kuormaa Songkhlan alueella sijaitsevalla huoltoasemalla.

Rutiiniratsia valtatiellä. (Kuvituskuva.)

Rutiiniratsia valtatiellä. (Kuvituskuva.)

Share →
%d bloggers like this: