Ei ikimaailmassa olisi uskonut, mutta totta se on! Kiitos, kiitos, kiitos teille kaikille meidän lukijat!

Kausi päättyi sitten oikein kunnon pamauksella, johon suurelta osalta vaikuttivat nämä täällä sekoilleet orimattilalaisveljekset ja sen lisäksi meitä panetellut Ossi Viljanen kymmenine eri nimimerkkeineen Suomi24 -palstalla. Kiitos hänelle siitä.

Tulevan huhtikuun aikana myymme nyt niitä vuosimainoksia ja vaikka lukijamäärämme ovat nousseetkin aivan uudelle tasolle, niin emme nosta mainoshintoja. Haluamme palkita meihin luottaneet ilmoittajat siten, että he edelleen saavat vuosimainoksensa hintaan 16.000 bahtia, mutta uusille mainostajille hinta on joko 2.000 bahtia/kk tai 20.000 bahtia/vuosi. Itse en ikinä ole ymmärtänyt mitä varten pitää antaa uusille asiakkaille hirveitä alennuksia ja tätä kautta ikään kuin rankaista olemassa olevia asiakkaita. Kaikille meidän “vanhoille” asiakkaille tiedoksi: Niin kauan kuin minä ole puikoissa niin te tulette ensin!

Ja vielä kerran kiitos, kiitos ja edelleen kiitos. Tehdään yhdessä tätä matkaa ja otetaan vielä Bangkokista se Nicolas ja Hua Hinistä Minna myös reissuun mukaan. Me ollaan vasta lähtökiidossa!

Share →
%d bloggers like this: