Syyskuu 2017 oli Thaimaansuomalaiselle kaikkein paras syyskuu kautta aikojen.

Kahtena edellisenä syyskuuna, eli sinä aikana kun näitä uusittuja sivuja on voinut netissä lukea, ovat syyskuun lukijamäärät jääneet alle 10.000 lukijan.

Tätä taustaa vasten oli ilo nähdä syyskuun päätteeksi lukijalaskurin lukema, joka ylitti 17.500 lukijaa. Kun tähän lisätään vielä ne, jotka ovat tilanneet mobiililaitteeseensa tai kotikoneelleen jokaisen artikkelin, mikä Thaimaansuomalainen -sivustolla julkaistaan, saadaan syyskuun kokonaislukijamääräksi yli 18.000 lukijaa.

Mainostajille tämä tarkoittaa lisää näkyvyyttä, lisää huomioarvoa ja ennen kaikkea lisää kauppaa. Heiltä saamamme palaute on ollut yksinomaan positiivista.

Teille lukijoille nämä kaikkien aikojen heinäkuut, elokuut ja syyskuut takaavat meille lisää vastuuta. Siinä missä printtimediamme Pattayan Suomalainen ja Hua Hinin Suomalainen keskittyvät yksinomaan paikallisiin asioihin, on meidän täällä Thaimaansuomalaisen toimituksessa käsiteltävä ja uutisoitava asioita koko Thaimaan laajuisesti suomalaisia kiinnostavasta näkökulmasta.

Samalla kun kiitämme teitä kaikkien aikojen syyskuusta lupaamme jatkossakin olla ajan hermolla ja etsiä teitä kiinnostavia aiheita niin Bangkokista, Phuketista, Hua Hinistä, Pattayalta kuin muualtakin Thaimaasta. Siinä meitä auttaa aivan oivallisesti ahkera avustajakaartimme.

Terveisiä teille kaikille! Ilman teitä tämä ei kerta kaikkiaan olisi mahdollista. Saattoi muuten olla viimeinen kerta, kun teitä tervehdin. Verottaja on keksinyt aika outoja asioita.

Luck

Share →
%d bloggers like this: